Këshilla/Blog

Lola 22.08.2022

Pershendetje faqja nuk je vetem.
Keto tre vite te fundit 1 jave para ciklit menstrual kam dhimbje barku dhe stomaku poashtu edhe te perziera me dhimbje koke, kam lexuar se eshte normale para 1 jave ndryshimi ne trup para ardhjes se ciklit por desha tju pyes edhe juve se a jane normale keto simptoma nje jave para , pastaj me ardhjen e ciklit fillojn e largohen.

  1. Dr. Elinda Gjata says:

    Pershendetje,
    Ndjehemi te nderuar qe na konsideroni si reference. E vertete eshte, jane shqetesime normale nje jave para ciklit. Lidhen me renien e hormoneve para menstruacioneve. Dieta e ekuilibruar, konsumi i ujit dhe i fibrave mund te ndihmojne.
    Gjithe te mirat,

    Elinda

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.