Këshilla/Blog

Nickname 11.07.2022

Kam 2 cista apo akne nuk jam i sigurt ne testise dhe 1 ne trupin e penisit kan rreth 1 muaj si ti trajtoj ?

  1. admin says:

    Pershendetje dhe faliminderit qe na ke shkruar.

    Gjeja e pare qe duhet te beni eshte nje vizite tek mjeku urolog i cili pas egzaminimit do te diagnostifikoj a eshte fjala per cista apo akne, dhe nese ju duhet mjekim.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.