Këshilla/Blog

Nalta 22.02.2021

Pershendetje! Jam ne muajin e 5 te shtatezanise dhe bera nje eko . Doktori tha qe ne trurin e vogel te fetusit ka nje cist, por qe sipas tij nuk ishte per tu shqetesuar pasi me rritjen e fetusit do zhdukej cisti. Jam shume e shqetesuar.