Këshilla/Blog

Eni 24.11.2020

pershendetje doktoresh jam vizituar kisha nje infeksion u vizitova dhe ms tha pervec infeksionit ti ke nje kist te vezoret tek pjesa e siperme qe duhet te operohesh me dha ilace e pas 6 javesh shkova prap e me tha qe sesht ulur kisti esht 5 cm dhe ma la be janar nqs nk ulet do behesh operim sepse nk mbetesh shtatzen tn nqs e heq kistin mendon ka mundesi qe un te mbetesh shtatzen ??

  1. Dr. Elinda Gjata thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar!
    Kistet jane disa llojesh, jo te gjithe plasin, jo te gjithe pengojne per shtatzani. Kriteri 5 cm nuk eshte kusht absolut per tu operuar. Ka dhe shume tregues te tjere per kete. Mjekimin duhet ta marrni per tre muaj, te pakten, pastaj ta rivleresoni me mjekun tuaj. Shtatzane do jeni patjeter, me apo pa kist.
    Gjithe te mirat,
    Dr. Elinda

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.