Këshilla/Blog

Lina 28.04.2022

Pershendetje, desha nji keshille prej mjekes, pasi me ka mbaruar cikli menstrual gjate gjithe muajit kam nji lloj gjakosje te lehte, cfar cregullimi mund te tregoje kjo gjakosje?

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje e dashur dhe faliminderit qe na ke shkruar.

    Do te te sygjeronim te beshe nje kontroll tek gjinkeologu i cili do bene egzaminimet e duhura per te kuptuar shkakun e gjakosjes.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.