Këshilla/Blog

Anonim 07.05.2021

Pershendetje qe ni kohe te gjate po e ndjej kur rri e qete pa leviz kom dridhje te trupit dridhje te brendshme poashtu kur eci kom marramendje jo objektet te rrotullohen por thjeshte e humbo ekuilibrin

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na ke shkruar. Te rekomandojme qe te besh nje konsulte me nje mjek specialist per te saktesuar fillimisht nese eshte nje shqetesim fizik apo nje shqetesim i natyres psikologjike.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.