Këshilla/Blog

Alb 23.01.2022

Pershendetje, kam shume vite qe e dua nje shoqe dhe kam ndjenja per te, por nuk po ia them se nuk jam i sigurt sepse mund ta humbasim shoqerine tone, keto kohe kam njdenja me te forta per te dhe shpesh bie ne depresion pasiqe nuk e di si te veproj, cfare me sugjeroni te beje?

 1. Nuk Je Vetem says:

  Pershendetje dhe faleminderit qe e keni ndare shqetesimin tuaj me ne. Te ftojme te ndjekesh videon e meposhtme me disa nga teknikat sesi mund te menaxhosh ankthin, dhe po ashtu nje bashkebisedim mbi marrdheniet e te rinjve sot te cilat jane pergatitur nga ekspertet tane.
  https://www.youtube.com/watch?v=UK0Q-HP–Rs&ab_channel=FondacioniTogetherAlbania
  https://www.youtube.com/watch?v=xvH7wMix428&ab_channel=FondacioniTogetherAlbania

  Gjithashtu mund te flasesh dhe ne chat me nje nga psikologet ne oraret ne te cilat ata jane ne linje per te ndare me shume informacion mbi shqetesimin tuaj. Oraret e chat i gjen ne linkun e meposhtem:
  https://www.nukjevetem.al/orari/

  Ndihu i lire te na shkruash serish
  Te urojme me te mirat,
  Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.