Këshilla/Blog

Arjan 24.05.2022

Persh desha te pyes si mun di nderpresesh medikamentet depresion

 1. Nuk Je Vetem says:

  Pershendetje Arjan!
  Faleminderit qe na ke shkruar.

  E lexova pyetjen tende dhe se pari ne mendje me vjen pyetja “Pse kjo deshire/ ide per te nderprere medikamentet”?

  Me e mira eshte qe te behet nje konsulte me mjekun / terapistin qe te ka ndjekur per te kuptuar me mire si arsyet apo ndryshimet qe mund te kene ndodhur dhe me tej per te gjetur zgjidhjen me te mire te pershtatur me rastin dhe gjithe detajet se si do vazhdohet trajtimi.

  Te urojme me te mirat!
  Stafi i Nukjevetem

 2. jjjjjj says:

  je mire tani qe i ke perdorur

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.