Këshilla/Blog

Lola 29.07.2020

Pershendetje ,mbas lindjes se vajses kalova ne depresion kam 1 vit e gjysem
Po kurohem me ilace 1 vit dhe akoma sjam mir kam pagjumesi kputje trupi ,mosperqendrim cfar te bej per pagjumsi jam lodhur shum nuk po e duroj dot me kete gjendje cfar te bej

  1. MSc. Enkel Bulica thotë:

    Pershendetje Lola, te falenderoj qe na ke shkruar. Ne mos gaboj ne kemi pasur mundesine te bisedojme ne chat-in e nukjevetem pasi e keni nisur pyetjen ketu, keshtu qe te ftoj serish te bisedojme drejtperdrejte.

    Gjithe te mirat
    Enkeli

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.