Këshilla/Blog

Anisa 06.08.2020

Pershendetje , mund te me jepni nr kontakti me ps. Neli Demi per konsulte?

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje,
    Te falenderojme qe na ke shkruar. Ju lutemi na shkruani ne adresen e email-it pyetjet@nukjevetem.al qe t’ju dergojme kontaktin e Psikiatrit Neli Demi.
    Gjithe te mirat

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.