Këshilla/Blog

Gann 02.05.2021

Pershendetje , ka 4 muaj qe ndjej shqetesime psikologjike kryesisht ankth dhe depresion duke pasur probleme te qendroj me frekuentim me njerez , ekuiliber i turbullt , pasiguri qendrimi ne kembe dhe ngacmime gjoksi kohe pas kohe gjera qe me kane humbur vetbesimin dhe forcen per te menduar te ardhmen . Eshte nje gje me te vertete shqetesuese dhe nuk gjej dot rrugdalhe per te iu kthyer normalitetit . Faleminderit paraprakisht nese gjeni kohe ler ndihme dhe keshilla .