Këshilla/Blog

Anonime 05.05.2022

Përshendetje uroj të jeni mir.
A mund të kaloj depresioni pa terapia.
A ka qdo kush depresion.
Çfarë ndodhë nëse i nderpren barnat.
Po më jepet diqka me bo ka shumë arsye pse.

  1. Luani says:

    Pershendetje, me kryesorja nese po perdorni barna nuk duhet ti lini direkt por duke ulur graduaisht dozen nen mbikqyerjen e mjekut. Mire eshte te kesh kontakt me mjekun ne menyre natzraaale bej stervitje, dil sa me shume.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.