Këshilla/Blog

Lindaa 13.05.2022

Pershendetje kam pas lloje depresioni para dy viteve, Tash me leviz diqka ne koke ne anen e djatht, dhe ka ndodhur 2 her brenda muajit kam pas koke dhimbje naten vetem nje vend, ( ne anen e djatht) a mund tme tregoni ju lutem qfar dmth kjo🥺

 1. Nuk Je Vetem says:

  Pershendetje Linda, dhe faliminderit qe na ke shkurar.
  Sipas asaj qe ke shkruar duket sikur dhimbja e kokes nuk ka te beje me gjendjen e depresionit qe e ke kaluar.
  Te sygjerojme te beshe nje vizite tek nje mjek Neurolog.
  Gjithe te mirat,
  Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.