Këshilla/Blog

Linda 05.09.2022

Pershendetje jam ne nje gjendje te renduar nuk me dilet askund nul flas me askend ndihem e bllokuar sikur me ka ra truri ne 0 , jam me terapi po nuk po me kalon , ju lutem me tregoni a ka te tjer qe kan qen ne kete gjendje dhe qe jan sheruar apo qfar duhet te bej un qe ta kaloj