Këshilla/Blog

Ndjekese 27.09.2021

Si te gjej nje psikolog qe te punojme paralelisht me medikamentet? Ato medikamente kane rolin e tyre, por nuk ia dal dot pa psikoterapi. Kam nevoje per motivim.
Kam 6 vjet qe vuaj nga depresioni dhe luhatjet e humorit, shkak u bene disa situata te veshtira. Dua te gjej ekspertin e duhur per kete problem.

 1. Nuk Je Vetem thotë:

  Pershendetje e dashur,
  Te falenderojme qe na ke shkruar dhe e ke ndare me ne shqetesimin tend. Per te rekomanduar nje psikolog ju ftojme te na dergoni nje emaili ne adresen [email protected]
  Nese deshironi te komunikoni drejteperdrejte me nje nga ekspertet e faqes, ju ftojme te futeni ne chat ne oraret ne te cilat ekspertet gjenden ne linje. Oraret jane te publikuara ne linkun e meposhtem:
  https://www.nukjevetem.al/orari/

  Gjithe te mirat,
  Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.