Këshilla/Blog

Goni 06.07.2021

Pershendetje kam nje skuqje ne pjesen e mjekres posht buzes ka me shume se 6 vjet. Acarimi eshte me i madh zakonisht kur eshte ftoht ka legeshtire ne ate pjese

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju rekomandojme qe te beni nje konsulte me nje mjek dermatolog per nje ekzaminim nga afer i cili do ju ndihmonte te kuptonit shkakun e shqetesimit tuaj.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.