Këshilla/Blog

Eri 11.07.2022

Jam e shqetesuar pasi kisha nje dhimbje ne fund te barkut ne anen e majte ishte sikur ngerc dhe me shtrengoi fort per rreth 3 minuta. . A eshte normale apo ska gje per tu shqetesuar. Para 2 ditesh kalova ciklin menstrual mos ndoshta ka te beje me kete .

  1. admin says:

    Pershendetje,

    Nese dhimbja ka zgjatur vetem pak minuta dhe nuk eshte paraqitur prap, athere nuk keni shkak per shqetesim.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.