Këshilla/Blog

Eda 16.09.2020

Prsh kam si shtrengim ne ball jo shum e rend po me pengon edhe kam pak si dhimbje koke ne pjesen lart te kokes qe 1 jav po ashtu jam edhe me mestruacionet ju lutem me tregoni se cka eshte

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe te falenderojme qe na ke shkruar. Zakonisht mensturacionet shoqerohen me dhimbje koke qe eshte mese normale por nese dhimbja e kokes vazhdon edhe pas ciklit te sugjerojme te besh nje konsulte me mjekun e familjes.
    Gjithe te mirat,
    Stafi i Nuk je vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.