Këshilla/Blog

Era 15.04.2020

Prsh .ka ca kohe kam dhimbje abdominale rregullt gjate tere dites por ne moments 6e caktuara . Dhimbjen e ndjej ne dy anet anesore te barkut dmth jo posht kerthizes po anes. Gjithashtu kam dhimbje akoma me shume kur urinoj ne mgjes,pasi e kam mbajtur urinen per nje kohe te gjate dmth gjat nates ,pra ne kte rast kur sforcohem dal jasht ndjej dhimbje. Ca mund te jete sepse jam shum e shqetesuar ,dhe ca me rekomandoni te bej ca lloje vizite. Faleminderit paraprakisht

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje,

    Te falenderoj qe na ke kontaktuar. Me sa duket mund te keni ndonje infeksion urinar qe u shkakton te till dhimbje kur urinoni. Beni si fillim analizat e pergjithshme te urines dhe me pas konsultohuni me nje mjek urolog. Gjithe te mirat.

    Stafi Nuk Je Vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.