Këshilla/Blog

Lolita 21.09.2019

A munde te me tregoni se afar problemi sjell dhimbja gjat urinimit dhe urinim i pakët vetem ca pika dhe i shpesht si dhe sekrecione me ere te rende,nuk kam pasur kesi probleme me heret vetem tani pasi kam bere mardhenie me te fejuarin tim,ju lutem me tregoni si te ndalohet ky problem me ndonje metod me te thjesht dhe a mund te kete ne kete rast edhe i fejuari ndonje problem.Faleminderit

  1. Un kam pas kete problem thotë:

    Te besh nje analiz te urinea sepse un kishnja nje bakterie Escherichia Coli dhe kisha dhimbje gjat urinimit. Kam marr antibuotik 10 dit dhe u largua. Ta keshilloj

  2. I paemër thotë:

    Prsh jm nje vajz 22 vjece dhe km dhimbje shum kur urinoj dhe pasi tr mbaroj urinimin km super dhimbje qfar me rekomandoni ndonje ilaq se e di qe km infeksion

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.