Këshilla/Blog

Migeli 28.04.2022

Pershendetje Doktorreshe .
Kam Dhimbje ne fund te barkut , dhe ne testikuj . Ndonjehere kur urinoj kam dhimbje . Ju lutem me ndihmoni cfar te bej . Jam shume ne Merak . Shume Faliminderit . Me rrespekt

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje Migel dhe faliminderit qe na ke shkruar.
    Sipas pershkrimit te simpotomave te sygjerojme te beshe nje vizite te mjeku dhe te beshe gjitha analizat e duhura per te kuptuar shkakun e dhimbjeve dhe shqetesimeve qe ke, dhe per te marre mjekimin e duhur.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.