Këshilla/Blog

aren 24.06.2022

pershendetje
ne muajin nentor u semura me grip dhe kam nje kolle qe nuk me eshte larguar qe atehere
ne mars bera disa analiza gjaku komplet dhe nje grafi mushkerie dhe me me rezultoi qe kisha kaluar covid 19 por nuk kam perdorur asnje medikament mjekesor per kete
ka disa dite qe kur marr fryme kam nje shqetesim ne krahun e majte ne gjoks ddhe kolla qe nuk me eshte larguar akoma

  1. Dardan Kocinaj says:

    Pershendetje Aren,

    Ju duhet menjehere te paraqiteni te mjeku per semundje te mushkerive (Pulmologu) dhe te prezentoni analizat dhe te dhenat e deritanishme. Pas ekzaminimeve Pulmologu do te rekomandoj trajtimin eventual dhe ju gjithsesi se do te ndiheni me mire.
    Gjithe te mirat,
    Dr Dardani

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.