Këshilla/Blog

Anonim 16.06.2020

Pershendetje, jam nje djale 22 vjec dhe kam disa pyetje per te cilat do te deshiroja te keshillohesha nga ju.

1. A eshte normale te kesh nje penis te lakuar, nese po cfare te ndermerret?
2. Pse ejakulohem shpejte?
3. Pas ejakulimit ndjej lodhje dhe dhimbje poshte stomakut (lower belly),pse ndodh kjo?
Pres pergjigje nga ju.
Ju faleminderit!