Këshilla/Blog

1234567 07.11.2019

u ben disa vite qe jam djegur ne nje pjese te dukshme te trupit dhe me ka ngelur shenje
jam djegur me uje
a hiqet si duhet te veproj
jam shume ne siklet kur dal ne plazh pasi duket sshume
nese ka ndonje menyre me thoni