Këshilla/Blog

Djegje 12.10.2022

Pershendetje kam nje muaj me kete problem sa her qe shkoje bej urinen kam nje lloj djegje te uretres ne maj te penisit
Dhe them se do me kaloj ditanedit po i njejti shqetesim dhe kohet e fundit ndihem si ne ankth mund te kem ndonje problem serioz dhe ve re qe dhe deshira seksuale me ka humbur

  1. admin says:

    Pershendetje,

    Duket se ke nje infekcion urinar te cilin duhet kuruar me antibiotik. Te keshillojme te beshe nje vizite te mjeku per te bere analizat e urines dhe sipas rezultateve te marresh mjekimin e duhur.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.