Këshilla/Blog

Jeta 03.05.2021

Pershedetje me dridhen duart kur sherbej dhe kam shum frike ne ato momente

 1. Arela Çarku thotë:

  Përshëndetje,

  Më vjen mirë që po shkruan dhe që po e shpreh sesa shumë të frikëson fakti që duart të dridhojnë kur shërben dhe besoj frika jotë në këtë rast lidhet me një poshtërim të mundshëm që mund të ndodhë në ambjentet sociale. Mund të më tregosh më shumë? Kam nevojë të kuptoj për çfarë shërbimi e ke fjalën.. Ti punon në ndonjë ambjent ku të duhet të shërbesh apo I referohesh edhe mjedisit familjar? Çfarë mendimesh të vijnë në ato momente dhe sit ë flet frika..?
  Ke bërë një hap supë të mirë që ke shkruar.. si thua mund të flasim edhe pak më gjatë?

  Gjithë të mirat,
  Arela

 2. Klea thotë:

  Pershendetje Jeta!
  Kjo me ndodh dhe mua per arsye kur vijne shum miqte qe asnjeher psh skan ardhur ose kur mblidhemi ne raste te ndryshme me dridhen por dua te them dicka ne momentin qe te dridhenduart ke rrahjet zemre? Te duket sikur zemra po te del nga kraharori?🙁

 3. Jeta thotë:

  Kur me vine miqte per vizite tek shpia dhe kam shum emocione sidomos ku me shohin tek duary kam shum vite dhe nuk kam permisim dhe me fillon nje djersitje trupi

 4. Jeta thotë:

  Po ti klea ke gjetur donje zgjidhie per kete promblem se po na shkatrron fare

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.