Këshilla/Blog

Ana 15.09.2020

Une jam 19 vjec dhe ai eshte 26 vjec.Une e dua shume ate por nuk mund tia shpreh ndjenjat e mia sepse kemi nje marredhenie paska te veshtire-eshte petagogu im.Kjo gje me step paska.Sikur te ishte ndonje djale tjeter do ja kisha thene me perpara por eshte shume e veshtire te dashurohesh me petagogun tend aq me pak tja thuash atij.

Une e dua ate jo sepse eshte petagogu im.As une nuk do te doja qe djali qe une do te pelqeja te ishte petaogogu sepse eshte nje ndjesi krejt ndryshe,me beso.Nese do te ishte nje djale tjeter do ja thoja nuk do te mendohesha kaq gjate por marredhenia petagog student me step paksa.Kam frik nga refuzimi e pranoi.Por me mire tja them sesa ta mbaj brenda vetes sepse me beso ndonje dite do te plas.Une dua personin dhe jo idene,jam shume e sigurt per kete.Ajo shprehja qe ju permendet “me mire nje fund i tmerrshem sesa nje fund pa ty”me beso qe me pershtatet plotesisht.Por menyren sesi tja them nuk e di…
Gjithshtu dua tju them qe une nuk mund te fokusohem ne asgj Une e dua ate jo sepse eshte petagogu im.As une nuk do te doja qe djali qe une do te pelqeja te ishte petaogogu sepse eshte nje ndjesi krejt ndryshe,me beso.Nese do te ishte nje djale tjeter do ja thoja nuk do te mendohesha kaq gjate por marredhenia petagog student me step paksa.Kam frik nga refuzimi e pranoi.Por me mire tja them sesa ta mbaj brenda vetes sepse me beso ndonje dite do te plas.Une dua personin dhe jo idene,jam shume e sigurt per kete.Ajo shprehja “me mire nje fund i tmerrshem sesa nje fund pa ty”me beso qe me pershtatet plotesisht.Por menyren sesi tja them nuk e di…
Gj Une e dua ate jo sepse eshte petagogu im.As une nuk do te doja qe djali qe une do te pelqeja te ishte petaogogu sepse eshte nje ndjesi krejt ndryshe,me beso.Nese do te ishte nje djale tjeter do ja thoja nuk do te mendohesha kaq gjate por marredhenia petagog student me step paksa.Kam frik nga refuzimi e pranoi.Por me mire tja them sesa ta mbaj brenda vetes sepse me beso ndonje dite do te plas.Une dua personin dhe jo idene,jam shume e sigurt per kete.Ajo shprehja qe ju permendet “me mire nje fund i tmerrshem sesa nje fund pa ty”me beso qe me pershtatet plotesisht.Por menyren sesi tja them nuk e di…

Gjithshtu dua tju them qe une nuk mund te fokusohem ne asgje,cdo gje me duket kot,madje tani kam edhe sezonin e provimeve ama nuk perqendrohem dot.Deri tani kam qen gjithmone nje studente ekselente,asnjehere nuk merrja note poshte 9,por me duket sikur situata po me del jashte kontrollit.Familjaret e mi e kane kuptuar qe jam shume e stresuar,ne ankth por mendojn qe e kam nga provimet.Ne te vertete jo,mendja ime eshte diku tjeter.Cfare te bej,mundohem ta heq nga mendja ama nuk mundem. Gjithashtu dua tju them qe une nuk mund te fokusohem ne asgje,cdo gje me du Une e dua ate jo sepse eshte petagogu im.As une nuk do te doja qe djali qe une do te pelqeja te ishte petaogogu sepse eshte nje ndjesi krejt ndryshe,me beso.Nese do te ishte nje djale tjeter do ja thoja nuk do te mendohesha kaq gjate por marredhenia petagog student me step paksa.Kam frik nga refuzimi e pranoi.Por me mire tja them sesa ta mbaj brenda vetes sepse me beso ndonje dite do te plas.Une dua personin dhe jo idene,jam shume e sigurt per kete.Ajo shprehja qe ju permendet “me mire nje fund i tmerrshem sesa nje fund pa ty”me beso qe me pershtatet plotesisht.Por menyren sesi tja them nuk e di…
Gjithshtu dua tju them qe une nuk mund te fokusohem ne asgje,cdo gje me duket kot,madje tani kam edhe sezonin e provimeve ama nuk perqendrohem dot.Deri tani kam qen gjithmone nje studente ekselente,asnjehere nuk merrja note poshte 9,por me duket sikur situata po me del jashte kontrollit.Familjaret e mi e kane kuptuar qe jam shume e stresuar,ne ankth por mendojn qe e kam nga provimet.Ne te vertete jo,mendja ime eshte diku tjeter.Cfare te bej,mundohem ta heq nga mendja ama nuk mundem. Cdo gje me duket krejt kot,madje tani kam edhe sezonin e provimeve ama nuk perqendrohem dot.Deri tani kam qen gjithmone nje studente ekselente,asnjehere nuk merrja note poshte 9,por me duket sikur situata po me del jashte kontrollit.Familjaret e mi e kane kuptuar qe jam shume e stresuar,ne ankth por mendojn qe e kam nga provimet.Ne te vertete jo,mendja ime eshte diku tjeter.Cfare te bej,mundohem ta heq nga mendja ama nuk mundem. cdo gje me duket kot,madje tani kam edhe sezonin e provimeve ama nuk perqendrohem dot.Deri tani kam qen gjithmone nje studente ekselente,asnjehere nuk merrja note poshte 9,por me duket sikur situata po me del jashte kontrollit.Familjaret e mi e kane kuptuar qe jam shume e stresuar,ne ankth por mendojn qe e kam nga provimet.Ne te vertete jo,mendja ime eshte diku tjeter.Cfare te bej,mundohem ta heq nga mendja ama nuk mundem.

 1. Nuk Je Vetem thotë:

  Pershendetje, kjo pyetje e juaj eshte publikuar ketu https://www.nukjevetem.al/pyetjet/dashuria-37/ dhe i eshte derguar Ekspertit. Ju lutem prisni per pergjigjen ne kete link qe po ju dergoj, dhe vazhdoni komentet ne po te njejten pyetje ne menyre qe pyetjet dhe pergjigjet te jene ne te njejten linje.

  Faleminderit per mirkuptimin,
  Stafi i NUK JE VETEM

 2. I paemër thotë:

  Ama nuk po marr nje pergjigje …

  1. Nuk Je Vetem thotë:

   Pergjigjia juaj i eshte derguar Ekspertit dhe nuk do te mbeteni pa pergjigje.
   Faleminderit!

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.