Këshilla/Blog

Elti 13.09.2020

Pershendetje kam endometrioz ne muskulin rektus abdominis dexter dhe duhet te operohem pasi kam dhimbje shum te forta, ku duhet ta kryej operacionin ne gjinekologji apo ne kirurgjin e pergjithshme, pra me cfar doktori? Pasi gjinekologu po me nis ne kirurg dhe kirurgu ne gjinekolok,
Ju lutem nje pergjigje, Faleminderit

  1. Dr. Elinda Gjata thotë:

    Pershendetje. Nje gjinekolog i kujdesshem qe merret me laparaskopi apo kirurgji te hapur, mendoj se eshte i duhuri. Ne te dy maternitetet ne Tirane ka kirurge te tille te specializuar. Po keshtu, edhe ne spitalet private.
    Ju shkofte mbare,
    Elinda

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.