Këshilla/Blog

Ëndrrat 13.01.2021

Përshendejte i nderuar staf unë shoh shumë ëndrra si dalin reale qka është kjo a kam ankth a qka Jam studente msoj shum sa i perket Covidit a ndodh me lan dikë me pasoja na ka marr dhe uji kosoven .