Këshilla/Blog

E 11.01.2021

Prsh kam me shume se nje muaj nuk kam ereksion
Nqs dua te masturbohem nuk eshte i plot dhe e kam te veshtire
Deshira seksuale me ka ren direkt
Me jepni nje ndihme