Këshilla/Blog

Gggg 20.06.2022

Pershendetje une kam crregullim te atakut te panikut dhe crregullim te ankthit te gjeneralizuar (diagnoze nga psikiatri) ama e pse jam me mjekime kam problem me friken e vdekjes me duket sikur do vdes cdo moment , si mund te kalohet kjo ?

  1. Ardi says:

    Pershendetje, ndjeke udhzimin e psikiatrit por edhe te vetes tonde, duhesh me meditu qe vdekja nuk njeh mosh gjini fuqi pozit familje fis, por ti ngo video ne yotube mos u hidhro mos u deshpro.

  2. Xxxxxx says:

    Te jesh me mjekim dhe te kesh keto mendime nuk eshte aspak normale ..mjekimi duhet te japi efekt.cfare ilaci perdor?

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.