Këshilla/Blog

anonim 12.05.2020

pershendetje doktoresh kam probleme me fyfyr nuk po mi pranon kremrat kam qen te dermatologu me ka qit kremra te ndryshme po nuk po mi pranon asnje me livorist pastaj irritohet kam kruarje dhe skuqje ,kam perdor dy lloj mastash te perzine per irritim po ai esht vetem per4 deeri ne 6 dit perdorim edhe me kalon po si te nderpre filloj me krem tjeter prap problemi i njejt kam per edhe tesit e helikobkterit po rezultoj negativ ??

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje,

    Te falenderoj qe na ke kontaktuar. Shqetesimi juaj eshte shume specifik dhe kerkon po ashtu nje ekzaminim specifik nga ana e mjekut dermatolog per te kuptuar natyren e problemit. Gjithe te mirat.

    Stafi Nuk Je Vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.