Këshilla/Blog

Ida 12.02.2021

Pershendetje . Jam ne nj gjendje shum te veshtir te depresionit kam 4vite kam mare kura te ndryshem dhe nuk kam pasur asnj permirsim fle shum Pak gjum dhe nuk jam ne gjendje te kujdesem per femijt e mi te vegjel sepse nuk jam fare aktive .Do te deshiroja shum nje pergjigje nga ju sepse kam shum nevoj ju lutem