Këshilla/Blog

Liz 21.06.2022

Pershendetje jam ne gjendje te rend kam pasur halucinacione por me terapi me jan larguar tash jam disi si e bllokuar nuk di as te flas si me par dhe gjithmon me kujtohet vetja si kam qen dhe si jam tash ju lutem me tregoni a kalon kjo gjendje dhe sa zgjat