Këshilla/Blog

Alba 22.08.2022

Pershendetje, a eshte e keshillueshme heqja e polipeve ne miter, madhesia 1 cm? Faleminderit

  1. admin says:

    Pershendetje,

    Kete vendim mund te merrni vetem pas konsultimit me gjinekologun tuaj i cili i ka pare rezultate e analizave.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.