Këshilla/Blog

Hello 21.03.2024

Pershendejte tentoj qe 8 muaj per shtatzani bera nje strisho dhe me ka dalur ureaplasma urealiticum pozitive. Kontrollen sekam ber akoma te gjinekologia vetem raportin ekam ne telefon. Deshta te dij sa esht i rrezikshem si infeksjon dhe a me ndikon ne ngjizjen qe spo e bej dot..

  1. Premtim Gojani says:

    Pershendetje e dashur,
    Infeksioni eshte i rrezikshem dhe ndikon negativisht per shtatezani. Vizito njekun tend per terapi ,dhe pas sherimit te tentoni per shtatezani.

    Gjithe te mirat,
    Dr Premtimi

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.