Këshilla/Blog

Emma 01.07.2020

Pershendetje ! Jam 29 vjet , ciklin menstrual e kam shume te shkurter nje -dy dite shume pak dhe te mpiksur, dhe deri diten e 7 vetem nga nje pike por ngjyre kafe ne fillim dhe ne fund te ciklit . qe prej shtat muajsh tentoj per shtatzani por pa efekt, ciklin menstrual e kam pasur 28 dit gjithmon por vetem tre muajt e fundit ai vonohet nga 3-4 dite. Kam bere nje vizite dhe disa analiza dhe kam dal pozitiv ne Gardnerella vaginalis nucleic acid , gjinekologia me ka dhene antibiotik per 7 dit, mbas 1 jave me erdhi cikli menstrual shum pak dhe ne ngjyre kafe ju lutem mund te me jepni nje pergjigje pasi ketu ne US eshte shume e veshtire dhe shume larg takimi me gjinekologen perseri, me duket sikur nuk do mund te jem shtatzane asnjehere .