Këshilla/Blog

tina 14.03.2021

pershendetje,kam bere sutur te qafes se mitres tani 17 dit tani kam fituar ciklin qe 3 dit por sot kam pak dhimbje mbi vagin dhe si siklet vaginal,kam dimbje te muskujve dhe kembeve kam edhe ethe mengjeseve,kam frik mos kam infeksion tek plaga apo cka mund te jete?Ju lutem qe me pergjigjeni jam ne stres?

  1. Dr. Elinda Gjata thotë:

    Pershendetje,

    Nuk e kuptoj qarte se cfare eshte procedura qe keni bere. Suture do te thote qepje, por nuk tregon llojin e nderhyrjes. Ju duhet te keshilloheni me mjekun qe ka bere nderhyrjen.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.