Këshilla/Blog

Une 01.04.2024

Persh
Jam 47 vjec dhe mjeku ketu ne greqi me diagnostikoj me hemangiome ne melci me diameter 1,2 cm Dhe me rekomandoi te bej nje skaner mri. A eshte e rrezikshme kjo semundje

  1. Dardan Kocinaj says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe i je drejtuar nukjevetem.al.
    Hemangiomat jane pjese te eneve te gjakut te zhvilluara/ formuara grumbull qe ne kete rast te ju ne melçi dhe ate qe nga lindja. Duhet te percillen periodikisht dhe mund te gjakosin. Ju lutem qe pasi te keni kryer inçizimet/ ekzaminimet e parapara te lajmeroheni te Gasyroentero-hepatologu per ekzaminim, evaluim dhe rekomandime te metejshme.

    Gjithe te mirat,
    Dardani

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.