Këshilla/Blog

Dorela 24.05.2022

Pershendeje !
Jam 25 vjece , edhe jam shtatzane ne javen e 11 , ne javen e 9 pas nhe kontrolli rezultoi te kisha nje hematome e si rrjedhoje sekrecione me ngjyre kafe
Doktori me rekomandoi regjim shtrati edhe uterogestan 2 here ne dite , un i kam
akoma sekrecionet kafe
A eshte normale kjo ?
Edhe sa kohe do vazhdojne sekrecionet ?

 1. Nuk Je Vetem says:

  Pershendetje Dorela!
  Faleminderit qe i je drejtuar faqes sone duke ndare shqetesimin tend me ne.
  Per nje mendim me te sakte per shqetesimin tend do te sugjeronim te kontaktoje me mjekun i cili ka ndjekur rastin tuaj dhe ekzaminimet qe keni kryer.

  Ju urojme shendet dhe gjithe te mirat!
  Staf i Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.