Këshilla/Blog

Altini 18.08.2023

Doktor, nje analize hiv ag/ab ne 45 ditet pas ekspozimit a eshte definitive? Ne internet ka shume pergjigje kontradiktore qe te bejne konfuz. Testet e fundit mesa di dhe ne nje muaj jane 99 perqind te sakte. Por nese behet ne 45 dite a quhesh i paster plotesisht? Te lutem nje pergjigje detajuese qe ta kuptojme. Faleminderit

  1. Eno says:

    Rri i qete,je negativ por kujdesu per veten me teper

  2. Doni says:

    Doktor e kam bo testin per hiv mas 70 ditve jam dal negativ a kam nevoj me bo test ma

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.