Këshilla/Blog

T 25.03.2024

Pershendetje! Sot bera testin HIV1/HIV2 dhe indexi doli 0.05 . Do thote se jam negativ?

  1. Arjan Harxhi says:

    Pershendetje
    Cdo test qe kryhet perfshire edhe ate per HIV ka nje vlere reference kufi qe interpretohet nga laboratori. Analiza juaj duhet te kishte nje interpretim te rezultatit, pozitiv ose negativ bazuar ne vleren e analizes dhe asaj te references. Me kete rezultat pergjigja besoj eshte negative porse duhet te dergoni edhe vlerat e references qe jane ne fleten e analziave qe ta shohim edhe ne.

    Gjithe te mirat,
    Dr. Arjani

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.