Këshilla/Blog

Teni 29.06.2020

Cilat jane shenjat e HIV pas 6 muajsh?

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe te falenderojme qe na ke shkruar. Ju ftojme te lexoni informacionin e publikuar nga Instituti i Shendetit Publik ne lidhje me HIV/AIDS dhe vecanerisht seksionin “Cilat janë shenjat e AIDS-it?” qe ndodhet brenda ketij informacioni.

    Gjithe te mirat
    Stafi i Nukjevetem

  2. Blina thotë:

    Pershendetje Teni a ki ndonje simptom te hiv a? kohve te fundit edhe un jam e shqetesuar per hiv nuk e di mka kap ni panik shum i madh a mos jam e infektuar nese ki ndonje shenj a mundesh mem tregu qfare ?

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.