Këshilla/Blog

Mrin 24.06.2022

Pershendetje,
Ne dhjetor te 2019 kalova operacionin e pare te syrit dhe kam perdorur antibiotike , pastaj ne mars te 2020 kalova operacionin e dyte te syrit ku perseri mjeku me dha antibiotike, pastaj ne maj 2020 nga dhimbja e fytit perdora perseri antibiotike, por humba peshe 6kg nuk kisha oreks kisha vazhdimisht te perziera dhe te vjella her pas here , a kan qene antibiotiket shkak i ketyre simptomave apo jo?

 1. Dardan Kocinaj says:

  Pershendetje,

  Ne pershkrimin e juaj do te duhej te ishit me te hollesishem sa gjate keni marre dhe cilin antibiotik.
  Perndryshe secili medikament ka brenda paketimit te gjitha te dhenat perfshire edhe efektet anesore qe ndonjehere mund te jene edhe te sistemt te tretjes.
  Do te duhej qe te paraqiteni te mjeku juaj familjar i cili do te ju udhezoj sipas nevojes per ekzaminime plotesuese.
  Gjithe te mirat,
  Dr Dardani

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.