Këshilla/Blog

Pamela 23.04.2021

Pershendetje
Kam ber nje strishovaginal dhe analizat dolen si me poshte :
Trichomonas – negativ
Candita – negativ
Gardnerella – pozitiv
Test i KOH – pozitiv
Leukocite – 10-15 fushe
Q-clue – 60%
Baktere – shume
Doja te pyesja dhe te isha e qarte sesa serioze eshte situata , a eshte dicka qe mund te trajtohet plotesisht dhe lehtesisht ? Cfare problemesh mund te shkaktoj tek parteneri mashkull ?

  1. Dr. Elinda Gjata thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Eshte nje infeksion qe mund te sherohet plotesisht, duhet mjekuar ne cift ( pavaresisht se meshkujt nuk kane shqetesime, por sherbejne si mbartes) dhe me korrektesi. Nese nuk mjekohet si duhet, mund te perseritet serish here pas here.

    Gjithe te mirat,
    Elinda

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.