Këshilla/Blog

Ola 05.04.2022

Pershendetje Dr, kam nje shqetesim ku cdo here pas maredhenieve seksuale me skuqet pjesa e buzeve te jshtme te vagines dhe kam djegie gjate maredhenies dhe urinimit me ps per rreth 3-4 dite deri sa te me qetesohet. Cfare mund te bej ju lutem? Flm pee pergjigjjen

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje Ola dhe faleminderit qe na ke shkruar. Te rekomandojme te besh nje konsulte tek mjeku gjinekolog pasi mund te jete e nevojshme qe te beni nje ekzamim nga afer per te kuptuar arsyen e shqetesimit tuaj dhe menyren si mund ta trajtoni ate.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.