Këshilla/Blog

Helena 25.05.2020

Pershendetje kete pyetje ja perjashtroiDr.Gjata kur kam qen e vigel 10-12 vjet kam ps infeksion ne organ gjenitial.skuqje djegje kruarje kam shkruar ne doktorrr dhe kur kam urinuar njeher me eshte dal dhe gjak. A eshte mundesia ta kem humbur vagjinen ndoshta dhe me kruarje dhe shkaku infelsionit ?

  1. Dr. Elinda Gjata thotë:

    Pershendetje. Jo, nuk eshte e mundur te humbasesh virgjerine nga kjo, rri e qete. Gjakosja mund te kete qene nga nje cistit hemoragjik (infeksion i fshikezes se urines), por jo nga kruarjet normale.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.