Këshilla/Blog

Gjini 12.01.2021

Me del njefar qelb nga penisi gjat gjith kohes ,nga pak
Sa her qe dal per te urinuar thuajse sagt i ngjitur maja e penisit
Nuk di as ku te orientohem ose qka te nderrmar ose qfar antiobiotik te perdori

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na ke shkruajtur.
    Ne rastin tend rekomandojme qe te besh nje vizite te mjeku Urolog qe te mund te marresh edhe mjekimin e duhur ne varesi te analizave, pasi nuk mund te japim receta ketu.
    Gjithe te mirat,
    Stafi i Nuk je vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.