Këshilla/Blog

Ela 26.06.2020

Pershendetje kisha nje infeksion urinar dhe perdora antibiotik selexid me ane te cilit mu largua jo plotesisht.
Isha tek gjinekologia dhe me dha te perdor per 6 dite polygynax mirepo ne diten e pare qe fillova perdorimin mu shfaq nje ndjenj djegesimi ne naten e katert kur desha te marr nuk munda sepse kisha ndjesi te forta djegie brenda dhe e ndalova.
Qfare mund te jete te vazhdoj ta marr prap apo jo?
Ju faleminderit per pergjigjet.