Këshilla/Blog

Ana 25.02.2021

pershendetje kisha nje kist me perpara ne vezore 5 cm endometrial u operova e hoqa u vizitova perseri pas 2 javesh e ishte cdo gje ne rregull por un jam pak e ennjtur nga jasht dhe kam si therje ne hyrje te vagines doktori me tha qe duhet te bwjm nje strisho vaginal dhe jam e shqetesuar mos ka te bej me ndonje kancer ne miter ?por vetem kam infeksion e therje ne hyrje te vagines dhe strisho vaginal esht thjesh per kancere apo dhe per infeksjone